tarahie menu 002
tarahie menu 001
tarahie menu 004
tarahie menu 003

STUDIO VENO


طراحی منو

در طراحی منو اولین چیزی که حائذ اهمیت است عکاسی از محصولات و یا خدمات قابل ارائه شرکت مذکور میباشد. امکان پذیر نیست که یک منوی غذا با عکسهای بی کیفیت و نا مرغوب داشته باشیم و انتظار بازخورد عالی از آن منو رو داشته باشیم. منو باید به گونه ای باشد که نیاز مشتری را بشناسد و بتواند در کوتاهترین زمان ممکن نیاز مشتری را برآورده سازد و مشتری بدون اطلاف وقت و سردرگمی به خواسته های خود برسد. در طراحی منو باید یا استفاده از رنگهای به جا و کادر بندی و لی اوت صحیح اثر مطلوبی به روی مشتری بگذاریم تا مشتری که در حال انتخاب هست بتواند گزینه ای درست با آنچه که در ذهن دارد را انتخاب کند. طراحی منو از همترین موارد تبلیغاتی آنی میباشد چرا که با مشتری روبه وی هم و تا یک قدمی سفارش قرار داریم که اگه این مهم به درستی امجام بشود میتواند در فروش تاثیر دوچندانی داشته باشد. بنابراین در طراحی منو نگران صرف وقت و هزینه نباشید چرا که مهمترین مسئله انتخاب وسفارش مشتریان شما در این مرحله است و هرچه شکیل تر بودن این مورد به شما در سفارش بالا در قرارداها و ملاقات های و یا در رستوران شما کمک شایانی میکند.


مدیریت مجموعه ونو